Elize van den Berg pianiste

Pianoles volgen bij Elize?

Ontwikkelen van een eigen muzikale stijl staat voorop.

Leeftijd maakt geen verschil. Kinderen of volwassen; iedereen is welkom om te leren piano spelen. Het ontwikkelen van een eigen muzikale stijl en met gevoel spelen staat voorop in de pianoles.

Pianoles op locatie in Hilversum of Huizen.

Al 14 jaar werk ik met veel plezier als pianodocente. Sinds ik leerlingenconcerten organiseer (2 per jaar), merk ik hoe mooi het is om leerlingen te horen groeien in hun pianospel. Het voorbereiden van een concert zorgt soms voor meer ontwikkeling in korte tijd. Leerlingen bepalen zelf of ze mee willen doen. Ik geef les in mijn praktijk in het Raadhuiskwartier in Hilversum. In Huizen geef ik les in Gebouw Muziekvereniging Prinses Irene. Naast mijn klassieke scholing heb ik ook lessen gevolgd in popmuziek en begeleiding.

Aanbod

  • Pianoles in Hilversum op maandag. Wachtlijst. 
  • Pianoles in Huizen op woensdag en donderdag: Het rooster zit vol. 
  • Pianoles in Huizen op vrijdag door Annemieke Volmer (zie haar eigen website voor haar voorwaarden en mogelijkheden).
  • Lessen van een half uur, voor jonge beginners in overleg 20 minuten, 45. min is ook mogelijk.
  • Pianoles voor kinderen en volwassenen.
  • Minimaal 18 lessen per half jaar, wekelijks, m.u.v. de schoolvakanties.
  • Lessen worden afgenomen in termijnen van 9 lessen, bij afmelding wordt er gekeken naar een inhaalmogelijkheid. 

Prijzen

  • € 24,00 per les van een half uur
  • 18 lessen van een half uur kosten € 432,00*
  • 36 lessen van een half uur kosten € 864,00*

* In Huizen word je lid van de vereniging voor een klein bedrag per maand, dat wordt dan van de lesfactuur afgetrokken. Les krijgen in Huizen heeft als extra dat er de mogelijkheid is om samen te spelen met andere instrumenten.

 

Download hier de voorwaarden pianolessen 2022/2023.

 

Voor de lessen en om thuis te oefenen is een piano nodig of een elektrische piano met aanslag gevoelige toetsen. Voor meer informatie neem contact op met Elize.

Carlijn (13 jaar)

‘Ik heb 3 jaar pianoles gehad van Elize en vanaf de allereerste dag vond ik het hartstikke leuk. Elize kan alles heel duidelijk uitleggen en de lessen zijn altijd gezellig. Ik ben nu toegelaten tot de interne vooropleiding van het conservatorium en bij het nabespreken zeiden de juryleden dat ze vonden dat ik heel goed les heb gehad, en daar ben ik het helemaal mee eens!’

Ben je op zoek naar een pianodocente voor jezelf of je kinderen?

Anna (8 jaar)

‘Ik heb anderhalf jaar les, en vind de lessen van Elize superleuk. Met een andere juf of meester, zou het vast minder leuk zijn geweest. En ik heb heel veel geleerd van Elize. Ze is echt een topjuf! Beter kan het niet.’